oea ppe

Ενταγμένη  στο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων
Πολιτικής Προστασίας  με  ΑΜ 15/2004

Τρέχουμε στον Πηνειό 2015

trexoume ston pinio 2015
Η Δ/νση Αθλητισμού –Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής διοργάνωσε και φέτος τον λαϊκό αγώνα δρόμου  «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ».
 Με αυτό το σύνθημα ο δήμος Λαρισαίων, σε συνεργασία με άλλους φορείς οργάνωσε και πραγματοποίησε όπως κάθε χρόνο αυτήν την εποχή, τον αγώνα λαϊκού δρόμου με ελεύθερη συμμετοχή και σκοπό αφενός την ανάδειξη του ποταμιού και αφετέρου την στήριξη του μαζικού λαϊκού αθλητισμού.
Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 24 Μαΐου ώρα 11.00 και περιλάμβανε δύο διαδρομές. Η πρώτη 4 χλμ. (κυρίως για τα παιδιά) και η δεύτερη 8 χλμ. Η  αφετηρία καθώς και ο τερματισμός, ήταν η δυτική όχθη, απέναντι από το λιμανάκι του ποταμού.
   Η εκδήλωση που έχει πλέον καθιερωθεί στην καρδιά των Λαρισαίων σαν γιορτή των εκδηλώσεων του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού στην πόλη μας, διοργανώθηκε για 21η συνεχή χρονιά και απευθύνθηκε σε όλες τις ηλικίες με στόχο να αναδειχθεί η ευγενής άμιλλα σαν μέσο συναγωνισμού σ΄ όλες τις μορφές της κοινωνικής δράσης. Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στην διεκδίκηση της πόλης μας «Πολιτιστικής πρωτεύουσας 2021»
Η συμμετοχή του κόσμου για μια ακόμη φορά ήταν μεγάλη και η Δ/νση Αθλητισμού-Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής με τους ανθρώπους της, με την δυναμική που τους δίνει η τεχνογνωσία τόσων ετών, πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες διοργανώσεις των τελευταίων χρόνων.
Η Ε.Ρ.ΘΕ. στήριξε τον αγώνα, εθελοντικά με κίνητρο μόνο την αγάπη για τον αθλητισμό.
Για την κάλυψη του αγώνα από την Ε.Ρ.ΘΕ. βοήθησαν οι: SV4LQY Αλεξόπουλος Λευτέρης – SV4NXM Θεοδώρου Θωμάς - SV4CGF Λούγκος Παναγιώτης – SV4CDA Παππάς Κων/νος – SV4AQJ Μελίγκας Βασίλης και SY8BAX Ριζούλης Χρήστος

Η ΕΡΘΕ ευχαριστεί τους ...


 698098986549


Τα γραφεία της ΕΡΘΕ 
λειτουργούν κάθε Τρίτη από τις 18:00  έως τις 21:00