oea ppe

Ενταγμένη  στο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων
Πολιτικής Προστασίας  με  ΑΜ 15/2004

Run Greece - 2016_03_27

Run Greece 2016 03 27 01Η Λάρισα και ειδικότερα η Περιφέρεια Θεσσαλίας αγκάλιασαν για άλλη μια φορά τη γιορτή του μαζικού αθλητισμού, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι ο αθλητισμός είναι πηγή ζωής. Στο φετινό Run Greece που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας τον Δήμο Λαρισαίων και την WIND συμμετείχαν πάνω από τέσσερις χιλιάδες αθλητές όλων των ηλικιών που αψήφησαν το βροχερό καιρό και το τσουχτερό κρύο.
Όσοι συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την υψηλού επιπέδου διοργάνωση και να ζήσουν την μοναδική εμπειρία που προσφέρει ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες και συγχρόνως αθλητές από άλλες πόλεις να γνωρίσουν τη Λάρισα και τις ομορφιές της.
Το φετινό Run Greece είχε και κοινωνικό χαρακτήρα καθώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν στον Σύλλογο Μεσογειακής Αναιμίας «Άγιο Γεώργιο».
Η Ε.Ρ.ΘΕ. συμμετείχε και  κάλυψε  επικοινωνιακά τον αγώνα RUN GREECE  με την απίστευτα μεγάλη  συμμετοχή αγωνιζομένων όλων των ηλικιών, όπου χρειάστηκε η συνδρομή των μελών της ένωσης μας, για την κλήση και τον συντονισμό της άφιξης του ασθενοφόρου του αγώνα, για την παροχή ιατρικής βοήθειας σε αγωνιζόμενη.
Από τα μέλη μας  συμμετείχαν :
SV4CGF, SV4AQJ, SV4MWC, SV4CDA, SV4IKL,   SY8BAX,  SY4AYZ, SY4AYV, SY4BHC, SY4NYA

Η ΕΡΘΕ ευχαριστεί τους ...


 698098986549


Τα γραφεία της ΕΡΘΕ 
λειτουργούν κάθε Τρίτη από τις 18:00  έως τις 21:00